3 Ekim 2011 Pazartesi

STSL 5. Hafta maçımız | Fenerbahçe 4 - İBB 2

Fenerbahçe kadınlı erkekli çocuklu hep birlikte, yarı kalplerin kapıların ardında kalmadan çıktığı ilk maçta İstanbul Büyükşehir Belediye'yi 2. yarı da gelen gollerle 4-2 yendi ve 23 maçta 21 galibiyet 2 beraberlik gibi muhteşem bir istatistiğe ulaştı.

Kulaklar 19.07 de iken maçın başlamasına yarım saat kala açıklanan kadrolar ve maçın ilk 5 dakikasında ki futbolu gören gözlerden kalbe stres aktı. 19.07 de metris türküsünün söylenmemesi iyi oldu. Zaten küçük bir grubun etkinliği olarak görülüyordu ve mantıksızdı. Hatta bu etkinliği baltalamaya çalışan diğer renktaşları da tebrik ettik.

İki yarısında iki farklı Fenerbahçe'yi izledik. 2. yarı da gelen Orhan Şam ve Semih Şentürk'e karşı Bienvenu ve Sezer Öztürk değişikliği ile birlikte takımın sisteminin alışılmış düzenine dönmesi ile 4 maçta 1 gol yiyen İBB'ye 1 maçta 4 gol atarak kazanmak güzel.

Şimdi milli maç arası. 11 Ekim günü yapılacak milli maçtan sonra ki cuma gününe denk gelen 14 ekim günü başlayacak olan haftaya kadar 11 günlük bir ara. 1 gün dedim çünkü kuvvetle muhtemel federasyon cuma gününe Fenerbahçe'nin maçını koyacaktır. Bu 11 gün içinde Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz'un direk olarak iyileşmesi, 11 günde oynanan ilk 4 maçın 3ünde takımı sırtlayan kaptanın vücudunu yenilemesi, Aykut Hocanın mental olarak dinlenmesi ve ailesine zaman ayırarak güç ve moral depolaması kuşkusuz ilaç gibi geldi. Hatta milli maç arasının en çok Fenerbahçe'ye yaradığı da söylenebilir.

Maç sonunda Faik Işık'ın dediği cümle ile bitirelim maç yazımızı.

Fenerbahçe'li futbolcular Aziz Başkan'ın savunmalarını veriyorlar savcı Berk'e.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar

Yorumlar