15 Eylül 2011 Perşembe

Fenerbahçe 11 günde 4 maç oynayacak

Artık bu bünye haksızlıklara öylesine alıştı ki.. Kişilere karşı içlerinde oluşan nefret o derece nasırlaştı ki...

Aykut Kocaman'ın ligin açılış maçını bir önceki sezonun şampiyonun yapması futbol raconudur serzenişti bir kenarda dursun, Fenerbahçe'ye yapılanlar akıl almaz haller alıyor.

Zamanında Perşembe günü maç oynayacağı için Pazar günkü maçını ertelettiren zihniyetlerin hala içinde bulunduğu ortamda, olağanüstü hal ortamında bir hazırlık maçında sahaya girmenin, tüm şehri kan revana bulamaktan daha ağır ceza içerdiği ortamlarda birde böle bir program içine sokmak nedir ?

12 Eylül Pazartesi günü LİGİN KAPANIŞ maçında Orduspor ile karşılaşan Fenerbahçe ligin  1 sonraki haftasında bu sefer ligin AÇILIŞ maçını yapacak. Pazartesi maç yapan takım Salı günü yenilenme antremanı yaptıktan sonra perşembe yola çıkacak. Cuma maç yapacak

16 Eylül Cuma günü Antep'te oynayacak olan Fenerbahçe 4 gün sonra

20 Eylül Salı günü kendi sahasında Manisaspor ile karşılaşacak. Dananın kuyruğunun koptuğu, yüzsüzlüğün hat safhaya çıktığı, Arı Boğmanın kutsal kabul edildiği nokta burası. Salı günü manisaspor maçına çıkacak olan Fenerbahçe çarşamba dinlenip perşembe yola çıkıp,

23 Eylül Cuma günü Kayseri deplasmanında olacak Fenerbahçe 2 si deplasman 4 maçı 11 güne sığdıracak.


Bu süreçte 10 Eylülde maç yapmış olan Eskişehir ve Beşiktaş'ın 4. hafta maçlarını 15 gün sonra 25 Eylül'de oynayacak.. İlk maçını 11 Eylülde oynayan Galatasaray ise 4. hafta maçını 15 gün sonra 26 sında oynayacak..

Bu kadar mı acizsin, bu kadar mı kafan basmıyor matematiğe.

İşin ilginç kısmı, 5. hafta programının nasıl açıklanacağında. Sakın ola eyyam yapmayın, Sakın ola kanı kanla temizleyipte başka takımları da 11 günde 4 maça zorlamayın.. Sakın ola sakın "Bakın o kadar çene yaptınız bu seferde X takım 11 günde 4 maç yapacak" diyebilmek için başka takımlara da bu haksızlığı yapmayın. Biz Fenerbahçeyiz, biz en büyüğüz. Elbet bununda altından kalkarız ama diğerlerini ezmeyin.

Yazıktır, Günahtır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar

Yorumlar