22 Aralık 2010 Çarşamba

Antu.com bitmiştir, benim için bitmiştir, kendini bitirmiştir..

Sakin Ol Şampiyon 



Yazık. Fenerbahçe'nin kalesi olarak bellediğim, uzun yıllar fikirlerimle çorbalarına tuz attığım bir sitenin bu girişine hakikaten KOCAMAN yazıklar olsun.

Hani dünya klubuydu Fenerbahçe, Hani bas bas bağırıyordunuz İslam Çupi diye Lefter Reyis diye. Şuan Antu.com yöneticilerinin ne Lefter Reyiz için üzülmeye hakkı vardır, ne islam çupi sözleriyle böbürlenmeye hakkı vardır.

Hepimiz cürümümüz kadar ateş yakmaya çalışıyoruz bu gerçek. Kendimizce gördüğümüz hataları elimizin uzandığı son noktaya kadar eleştiriyoruz ama bu bir eleştri değil antu. Bu rencide etme, küçük düşürme, kendini yüceltme, 25 milyon vatandaşa sahip Fenerbahce Cumhuriyeti Teknik Direktörü'ne SAYGISIZLIK.  say - gı - sız - lık.

Demek BURASI FENERBAHÇE ha? Belki de sen bu satırları yazmak için doğmamışken bile o görseline fotosunu koyduğun KOCAMAN adam o çamur sahalarda o forma için mücadele ediyordu, sizler klavye başında delikanlılık yaparken o adam delikanlılığını sahada gösteriyordu. Emin ol sen daha portakalda vitamin dahi değilken o adam buranın Fenerbahçe olduğundan adı gibi emindi ve anasının ak sütü gibi helaldi onun yaptıkları. Ve şunu bil ki antu, eğer amaç Fenerbahçe'nin bekâsıysa, hepiniz toplaşsanız bir aykut kocaman kadar yırtamazsınız kendinizi. Emin olun o Aykut başkalarına koyduğu gibi size de koyacak.

Normal şartlarda Alex de souza hakkında dahi 2 tane konu açıldıgı zaman "aynı konudan daha önce açılmıştı" uyarısıyla üyeleri banlayan yöneticilerin siteye girildiğinde her tarafın Aykut Kocaman ın hoca olmadıgına dair başlıklarla dolu olmasına ses etmemesi dahi manidardır.

Bu görsel antu.com a yakışmadı. Bu görsel Adana'lardan, Malatyalardan, Trabzonlardan, Hakkarilerden, Antalyalardan Fenerbahçemi destekleyen ve fenerbahçem hakkında doğru bilgi almak adına, Fenerbahçe hakkında görüş bildirmek için girdiği sitenin yöneticilerinin dahi her zaman köstek oldugunu, başarıya giden yolda her zaman engel olacağını görmek üzücü oldu.

Alex De Souza'yı dahi başkan ayakta alkışlayana kadar itin bilmem neresine sokup, şimdi göklere çıkartan yönetimin Fenerbahçe'nin olası şampiyonluğunda zerre kadar savunmaya hakkı yoktur.

Lanet olsun sana "şen" gün dostu ANTU.

Ve bir dalga geçme:  Hadi bilmem nereniz yiyorsa, 13 yıl başkanlık yapmış Aziz Başkan'a da BURASI FENERBAHÇE desenize. Hadi!!

4 yorum:

  1. Şaşırılacak bir şey yok.Babasının oğlu Metin Şen'in Aziz Yıldırm'a saldırmak için yaptığı tipik davranışlar. İslam Çupi başlığında yazılanlar rezalet ötesi. Yazım hatalarından aynı kişilerin farklı isimlerle yazılar yazdığı son derece belli. antunun şu an tek hedefi yıllık bütçesi 200 milyon dolar kulubün yönetimine Metin Şen'i sokmak.

    YanıtlaSil
  2. Lanet olsun sana "şen" gün dostu ANTU. derken bende o konuyu ima etmiştim. Aynı düşünüyoruz dostum.

    YanıtlaSil
  3. Dün gece bu görseli gördüm ve nefret ettim Antu'dan.
    Yazında belirttiğin her şeye nokta virgül ayırmadan katılıyorum.

    YanıtlaSil
  4. http://nurhakkaya.blogcu.com/endustriyel-futbol-ve-aykut-kocaman/9359938

    YanıtlaSil

Yorumlar

Yorumlar