24 Ağustos 2011 Çarşamba

24 Agu. Şampiyonlar Ligi Tahmini


579: 0-0'ın Benfica'ya, 0-1 in Twente'ye yaradığı maçta iki takımında temkinli olmasını beklemek son derece normal. Maçın 60'tan sonra açılacağını tahmin ediyorum.

580: Plzen'in 2-0 yenilse dahi tur atlayacak olması maç için fikir yürütme açısından önemli bilgi. Kopengah cephesinden bakarsak, evlerinde her zaman canavarlaşmalarına rağmen birşeyler ters gidiyor ki ilk maçta böyle bir sonuç ortaya çıktı. Panik halindeler. Plzen'de Bakos ve Jiracek döndü. İlk maçı Plzen in 3-1 kazanmış olması bu maça sonuç oynamak açısından handikap yaratıyor. Olası bir maça havlu atma durumunda  konsatrasyon dağılıp çok farklı yerlere gidebilir maç ama o durumda bile Plzen'in maçı tutup yenilmeyeceğini düşünüyorum.

581: Kimin tahminine baksam bu maç için üst diyor. Anlamış değilim, ilk maç 1-1 bitmiş, Avusturya şampiyonu Graz formda. 2 takımın arasında ki maçta 0-0 güçlü takımın lehine ise bu maçta deplasman takımına güvenmek ne derece doğru. Hele ki ev sahibi takım iyi defans yapan bir takım ise. İstatistiklere göre yorum yapmam ama Sturm Graz son 11 şamp. ligi maçının 8 ini kazandı, Sturm Graz'ın son 3 şamp. ligi maçı Alt bitti, Bate'nin son 8 şamp ligi maçının 6 sı alt bitti. Bate'nin artık neredeyse galibiyeti unutacak kadar kazanma psikolojisinden uzaklaşması da çabası.

582: Az önce bahsettiğim gibi, eleminasyon sisteminde 0-0 ın güçlü ve evsahibi takımına yaradığı bir maç. üstelik her ne kadar türk izleyiciler tarafından fabregas gitti nasri gitti bittiler kadar sığ yorumlar yapılsa da Arsenal Arsenaldir her zaman. Yine kısır bir maç beklemek olağan. Udinese'li topçular biliyorlar ki 1 gol yeseler çıkartması çok zor. O yuzden bir müddet tutacaklardır maçı. Fakat 60 70 e kadar taşınan sabır hücuma cıkıldıgında gedikler veren defansı ile Arsenal'e gol yolları açacaktır. Risk olmaması açısından, Udinese'nin hucum hattının kuvvetli olmasını düşündüğümüzde maçın 2-3 gol içerisinde tamamlanacağını düşünüyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar

Yorumlar