7 Şubat 2011 Pazartesi

Arjantin & Portekiz



Hayat durur 9 şubat 2011 çarşamba günü. Messi - Ronaldo karşı karşıya. Normalde maç İngiltere'de Arsenal'in stadı Emirates'te oynanacakmış ama aynı saatlerde Kopenhag'ta İngiltere-Danimarka maçı olduğu için İsviçre'ye taşınmış. Çünkü Kopenhag yaklaşık 500 km lik mesafe uzaklıkta İngiltere'ye ve bu maçın İngiltere - Danimarka maçının seyirci sayısını yuzde 90 oranında azaltacağı öngörülmüş. Aynı zamanda bu tip durumlarda güvenlik açısından komşu ülkelerde24 saat arayla maç oynanabilir diye bir kural varmış.

Ama Arjantin Federasyonu kızgın. Çünkü evsahibi onlar ve 60.000 kişilik statta oynamak varken şimdi İsviçre'de  Stade de Geneve de oynayacaklar. Orası 25.000 kişilik. Kârdan zarar büyük.

Bunlar bizi ilgilendirmiyor tabiki. biz üzümü yiyip bağını sormayalım. Beşiktaş'ın Portekizlilerini izleyeceğiz, Messi - Ronaldo mücadelesini izleyeceğiz, Dünya Kupası 2010 da düş kırıklığı yaşayan ve kendisini sadece milli takım ile ispatlayamadığının bilinciyle inanılmaz hırslı bir messi izleyeceğiz ama karşısında da La Liga'da her daim kendisinin altında kalmış olan ronaldo var. Çok keyifli maç olacak çok. Gollü geçmeyede aday. Ayrıca Arjantin'de sakat olan Higuain ile birlikte çirkin Tevez ve ex damat agüero kadroda yok.

Maç Akşam 22:05 'te  TV8 ' de.


.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar

Yorumlar