19 Ocak 2011 Çarşamba

Travma Demişken, Ballack'ı da unutmamalı sanki.

Bu aralar Fb Tv de Fenerbahçe takımının Antalya kampından bilgiler, detaylar vs vs veriliyor çokça. Takımı yakından takip etme fırsatı buluyoruz.

Lakin dikkat ettiğim bir nokta var. Bütün futbolcuların gözünde bir bitkinlik, bir kırılmışlık, bir umutsuzluk hakim. Gözlerdeki bu halin dudaklardan dökülmüş hali ise: geçtiğimiz 4 5 yılda 2 tane son dakika travması yaşadık. Kolay şeyler değillerdi vs vs.

Evet Fenerbahçe Cumhuriyeti vatandaşları olarak hepimiz etkilendik, hepimiz sallandık vs vs ama artık bunlara sığınılmamalı. Söndürmeyen rüzgar alevlendirmeli yangınları.

Travma demişken:

Micheal Ballack ı tanırsınız hepiniz. Fenerbahçeli futbolcular bu kadar travma kelimesine takmış haldeyken kendilerine Ballack'ın şu bilgilerini vermek isterim müsadenizle:

2002 de,1 yıl içerisinde Almanya ile Dünya Kupasını Finalde, Leverkusen ile şampiyonlar ligi kupasını finalde ve yine Leverkusen ile Bundesligayı son maçta kaybettiğini,

2006 yılında Almanya ile Dünya Kupası Finalini son anda hatta son maçın son dakikalarında kaçırdığını,

2008 de Avrupa Şampiyonasını finalde kaybettiğini ve yine aynı yıl Chelsea ile şampiyonlar ligini finalde kaybettiğini

2010 dünya kupasına ise yola çıkmadan 3 ya da 4 gün önce sakatlanarak gidemediğini biliyormuydunuz.


Aslında hiç haz etmesem de bu tarz örneklerle birilerine "hadi, bak daha kötüleri var" gibisinden elektrikli şok göndermeyi, bazen insan bu tarz şeyleri hatırladıkça kızıyor kendi kendine.

Hadi Fenerbahçe'min kıymetli futbolcuları, bırakın eskiyi, bırakın geçmişi. Takımda bir sürü yeni futbolcu var ve kalanlarda tecrübeli olanlar. Lütfen silkelenin, titreyin ve kendinize gelin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar

Yorumlar