23 Ocak 2011 Pazar

Gökhan Gönül Dostları. MPA : 0 - 1 : Fenerbahçe



  Şampiyonlar Ligi ve Uefadan elenmiş, Ligin ilk yarısını 9 puan geride tamamlamış, Ziraat Türkiye Kupası'ndan Yeni Malatyaspor, Buca ve Ankaragücü'ne yenilerek 0 puanla elenmiş, Antalya'da Samsunspor ile maç yapıp berabere kalmış ve 1 allah kuruşu top oynamamış Fenerbahçe'nin elinde sadece şampiyonluk kalmıştı. Üstüne üstlük lider ile 9 puan fark var arasında, rakiplerinden birine yeni stadları itici güç olmuş, diğeri 3 sağlam transfer ile gaza gelmiş, diğeri zaten son şampiyon. Bu şartlar altında ne olursa olsun 1-0 da 5-0 da Yarım-0 da olsa kazanmak son derece önemliydi. Ve bu maçtan iyi oynamadan aldığı galibiyetle güzel çıktı Fenerbahçe. Niang maça sol açık olarak başladı. Bu olaya zaten tam anlamıyla bir sol bek olmayan Santos'ta eklenince yine her zaman ki gibi defansif anlamda sıkıntılar yaşadı. Özellikle sol tarafta. Selçuk yılın en güzel maçlarından birini oynadı. Zaten bu derece güzel oynayıp sol kanatın arkasını emre ile birlikte süpürmese sonuç çok daha farklı olabilirdi. Maç kör dövüşü tarzında ilerlerken Gökhan reyizin kendi çabası ile attığı muhteşem gol ilaç olmuştur Fenerbahçe'ye.

  Ligin ilk yarısında kronikleşmeye yüz tutmuş hastalık olan maçın 2. yarısına tam konsantre ile bşalayamama sıkıntısı acaba devam ediyormuydu Fenerbahçe için. Devre arası süresince bu düşünüldü tüm taraftarlarca. Acaba yine ilk yarısı galibiyetle biten maçın sonunda puan kaybı yaşanacakmıydı?
  Burda şahsım adına söyleyebilirim kafama takılan bir soruda acaba Aykut Hoca oyuncu değişiklikleri ile maçı tutabilecekmiydi?

  Maç sonu geldiğinde yukarıdaki 2 sorunun cevabınında olumlu olması, takımın gol yememesi, Trabzon'un puan kaybetmesi minikte olsa tünelin sonunda görülen ışığın biraz daha büyümesine vesile oldu.

  Maçtan çıkarılan kısa kısa notlarım şu şekilde:

** Fenerbahçe Niang'tan sol açıkta verim alamaz.
** Emre hala bal yapmayan arı.
** Semih artık 10 üzerinden 7 değilde 8 oynamalısın.
** Yobo reyiz o son dakikada ki çalım neydi öyle.
** Özer Hurmacı Aykut Hocanın gözbebeği.
** Harikasın Dia. Önümüzde ki günlerde daha da muhtesem bi Dia seyredeceğiz.
** Volkan hep böyle kal
** Gökhan Gönül neden sarı kart görüp cezasını Türkiye Kupası maçında çekmedi.
** Santos baba, herkesin aksine ben sana çok güveniyorum ve bence bu ligin en iyi sol bekisin.
** Aykut Hocam öperim ellerinizden.




..

1 yorum:

  1. Çok kötü oynadılar ama mücadele ettiler. Aslında yetenekli oyunculardan kurulu bir takım için sadece "mücadele ettiler" dememiz zoruma gidiyor.

    Hem top oynadılar hem de mücadele ettiler olmalıydı !

    Önümüzdeki maçlarda oyun olarak takım düzelirse şu mücadelelerine şapka çıkarırım.

    YanıtlaSil

Yorumlar

Yorumlar